holding-hands-1149411_1920.jpg

image.png
f6c62a50ca7a80a3afec150a24f7e480 (1).jpg


Parforholdskvaliteten falder i alle parforhold. Det er helt naturligt. Men der er ikke mange, som ved, at videnskaben længe har undersøgt, hvordan vi faktisk kan forbedre relationen til vores partner og bygge et endnu stærkere parforhold.

I mit online foredrag onsdag d. 25 september fra 10 -11.30 vil jeg vise de mest almindelige destruktive faresignaler og samspilsmønstre i parforholdet og veje til at bryde med dem. Den sidste halve time vil blive brugt til at besvare spørgsmål.

Foredraget koster 100 kr.

Alle tilmeldte får tilsendt foredraget, så du kan se det, når du vil.


Jeg er autoriseret psykolog, efteruddannet i emotionsfokuseret parterapi , certificeret underviser i PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) og har igennem en årrække undervist par såvel som fagfolk. PREP er udviklet af psykologiprofessor Howard Markmann og kollegaer på det amerikanske Denver University og baseret på næsten 30 års forskning i, hvad der skaber bedre relationer i parforhold. Studier har vist, at par, der lærer at anvende principperne bag PREP, har større sandsynlighed for at blive sammen. Opfølgninger har vist, at par, der har deltaget i PREP, oplever færre problemer og har mere positiv interaktion og kommunikation med hinanden.

VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (tidligere SFI) har konkluderet i 2014, at PREP er det bedst dokumenterede interventionsprogram til forebyggelse af samlivsbrud:

PREP er den mest veldokumenterede intervention. Det er her, der er flest og mest velgennemførte studier – også studier, der er lavet uafhængig af dem, der ’opfandt’ PREP-programmet.

Flere internationale studier viser, at det har haft en gavnlig effekt for de par, der deltog – par, der havde vidt forskellige baggrunde og problemer”.


Jeg er forfatter til bogen "TÆNDT. Sex i parforholdet. Fra pligt til lyst." På Dansk Psykologisk Forlag og bogen "ARGH! Den sunde vrede i familielivet" På Kristeligt Dagblads Forlag, som henholdsvis omhandler seksualiteten i parforholdet og børneopdragelsens kringelkroge.  Afslutningsvist er jeg forfatter til en lang række artikler i fag- såvel som populærlitteratur og har medvirket i en række radio- og tv-programmer som ekspert. Senest "Fede Forhold" på DR2:  https://www.dr.dk/tv/se/fede-forhold/fede-forhold-..

Jeg er forfatter til bogen "TÆNDT. Sex i parforholdet. Fra pligt til lyst." På Dansk Psykologisk Forlag og bogen "ARGH! Den sunde vrede i familielivet" På Kristeligt Dagblads Forlag, som henholdsvis omhandler seksualiteten i parforholdet og børneopdragelsens kringelkroge.

Afslutningsvist er jeg forfatter til en lang række artikler i fag- såvel som populærlitteratur og har medvirket i en række radio- og tv-programmer som ekspert. Senest "Fede Forhold" på DR2: https://www.dr.dk/tv/se/fede-forhold/fede-forhold-..