HEADER.png

Par-terapi

Synes I , det kan være svært at få parforholdet til at fungere midt i en stresset tilværelse med børn, arbejde og andre forpligtelser? I så fald er I ikke de eneste. Rigtig mange par kæmper med kommunikationsproblemer eller udfordringer knyttet til sex.

Jeg møder rigtig mange af par og heldigvis oplever jeg, at det er muligt at bidrage med hjælp, støtte og inspiration til gavn for parforholdet og de børn der indgår i familien.

Et parterapeutisk forløb bliver indledt med en fællessamtale, to individuelle samtaler og en fællessamtale. Undervejs undersøger vi jeres styrker og bekymringer og afdækker jeres ønsker til terapien og jeres forhold.

Herfra har vi et godt udgangspunkt for at fortsætte det terapeutiske forløb og vurdere, hvad I særligt skal arbejde med for at få det bedre sammen. Jeg støtter mig til forskning og arbejder ud fra forskellige evidensbaserede metoder, bl.a. emotionsfokuseret parterapi (EFT)

Er I nysgerrige på, at høre mere om, hvordan jeg arbejder, kan I lytte med på Alt For Damernes Podcast, hvor jeg har par i terapi.