Terapi og rådgivning

Jeg er uddannet psykolog og mine terapeutiske interesserer og kompetencer dækker individuel terapi, parterapi og familieterapi. Indenfor det parterapeutiske område er jeg specialiseret i og har haft meget glæde af emotionsfokuseret parterapi (EFT), hvor jeg er efteruddannet ved autoriseret psykolog, EFT-supervisor og grundlægger af Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi Jette Simon. Derudover er jeg under løbende efteruddannelse hos Neel Fasting ved Vækstcenterets Tantraskole.

Jeg tilbyder:

  • Individuelle forløb
  • Forløb for par
  • Familierådgivning og familieterapi. Både for kernefamilier og sammenbragte familier
  • Forældrerådgivning - herunder rådgivning i forbindelse med skilsmisse og fælles forældreansvar

Praktisk

Prisen for én session á halvanden time er 1.400 kr.  Afbud:  Skal sendes på mail senest kl. 12.00 dagen før den aftalte tid. Meldes afbuddet senere end kl. 12.00 dagen før betales 50 % af taksten. Ved manglende fremmøde betales 100 % af taksten. Hvor: I egen praksis modtager jeg klienter hos "Terapeuterne på Strandboulevarden" Horsensgade 18, 2100 Østerbro. 

 

Kvalitetssikring

Min erfaring er, at de dygtigste psykologer, er psykologer, som har afprøvet de forskellige metoder i eget liv og erfaret deres effekt eller mangel på samme. Således har jeg selv erfaring med alle de øvelser, som jeg foreslår mine klienter. Herudover modtager jeg løbende kompetent supervision, ligesom jeg maksimalt har tre samtaler i løbet af én dag, sådan at jeg kan give mine klienter den bedst mulige oplevelse.