1555423058 (2).jpeg

Til online foredraget vil jeg lære dig:


  • At alle forældre er vrede - det er bare forskelligt, hvordan vi viser den. Til foredraget vil jeg vise de 5 mest almindelige former vreden viser sig i.

  • Hvorfor vrede er blevet den mest tabuiserede følelse for moderne forældre og hvilke fatale konsekvenser, det har fået.


  • Hvorfor det giver en dybere kontakt og kærlighed til sit barn, hvis man tør at se sin vrede og sine begrænsninger i øjnene.


  • Hvordan man lærer sin vrede at kende og hvordan man finder et udtryk til den, som passer med den, man er.


  • Hvorfor vi forældre bør blive vrede på vores børn og hvorfor vores børn bør aktivere den.


  • At vreden er et vilkår, men at det findes både sunde og usunde vredesformer.


  • Hvilke øvelser, du kan lave, som giver dig kontakt til den sunde vrede.

  • Hvorfor dét, som objektivt og ifølge alle “eksperterne” er det rigtige at gøre, sjældent er det rigtige og bedste at gøre for den enkelte familie.

  • Hvorfor du skal lade dig inspirere af børneeksperter, men aldrig glemme dig selv. Moderne idealer om forældreskabet har været med til at forgifte relationen mellem forældre og børn. 


Du behøver ikke, at være med live. Alle tilmeldte får tilsendt optagelsen, så du kan se det, når du vil.


Foredraget koster 100 kr og foregår via Webinarninja. Se mere ved at klikke på linket ovenfor. Foredraget foregår fra 10 - 11.30 onsdag d. 16 oktober. Den sidste halve time er reserveret spørgsmål.


Jeg er forfatter til den anmelderroste bog "ARGH! Den sunde vrede i familielivet" på Kristeligt Dagblads Forlag:

3D_til_shop_600x600.jpg
Det er en fremragende og meget brugbar udgivelse. Det lykkes for Prahl at formidle komplekse emner på enkel måde og samtidig gør de mange cases det levende og nærværende. Prahl bruger sig selv som eksempel og viser alle sine mangler, hvilket gør, at bogen ikke føles som en løftet pegefinger. Som forælder til tre børn i alderen 6-11 år har jeg lært utrolig meget, både i forhold til mig selv, mine børn og min hustru
— Lektørudtalelse

Du behøver ikke, at være med live. Foredraget bliver sendt til alle tilmeldte, så du kan se det når du vil. Foredraget foregår fra 10 - 11.30 onsdag d. 16 oktober. Den sidste halve time er reserveret spørgsmål.

Foredraget koster 100 kr.


Jeg er autoriseret psykolog, efteruddannet i emotionsfokuseret parterapi , certificeret underviser i PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) og har igennem en årrække undervist par såvel som fagfolk. PREP er udviklet af psykologiprofessor Howard Markmann og kollegaer på det amerikanske Denver University og baseret på næsten 30 års forskning i, hvad der skaber bedre relationer i parforhold. Studier har vist, at par, der lærer at anvende principperne bag PREP, har større sandsynlighed for at blive sammen. Opfølgninger har vist, at par, der har deltaget i PREP, oplever færre problemer og har mere positiv interaktion og kommunikation med hinanden.


Afslutningsvist er jeg forfatter til en lang række artikler i fag- såvel som populærlitteratur og har medvirket i en række radio- og tv-programmer som ekspert. Senest "Fede Forhold" på DR2: https://www.dr.dk/tv/se/fede-forhold/fede-forhold-..