ONLINE PAR-KURSUS

ÅBNINGSTILBUD: SKAL DU VÆRE ÉN AF DE 40, SOM FÅR KURSET TIL HALV PRIS?

INDTAST RABATKODEN: “PARKURSET2019” (KUN 40 KUPONER TILBAGE)

BG_couple (1).jpeg

ET ONLINE-KURSUS FOR PAR, SOM VIL UDVIKLE ELLER VEDLIGEHOLDE ET GODT PARFORHOLD


parterapi0261.jpg

JEG TILBYDER

· Forløb for par

· Par-Tjek (læs mere nedenunder)

· Familierådgivning og familieterapi. Både for kernefamilier og sammenbragte familier

· Rådgivning i forbindelse med skilsmisse og fælles forældreansvar

NB: KORT VEntetid


partjek4_1_orig.jpg

Par-tjek

Par-Tjek er til jer, som har lyst til at tage temperaturen på jeres forhold og hente ny inspiration. Et Par-Tjek giver indblik i jeres styrker i forholdet og de udfordringer, som typisk vil opstå, når man lever tæt sammen over tid. Formålet er at hjælpe jer til at styrke og vedligeholde jeres forhold i tide og over tid.

Tilbuddet består af et online spørgeskema efterfulgt af to samtaler af halvanden times varighed hos mig. I får også en skriftlig feed-back rapport, der kan være et godt værktøj til jeres videre vej sammen.


Pris for de to samtaler á halvanden time inklusiv feed-back rapport: 2.995 kr.


Om mig

Jeg er autoriseret psykolog og mine terapeutiske interesserer og kompetencer dækker individuel terapi, parterapi og familieterapi. Indenfor det par-terapeutiske område er jeg specialiseret i og har haft meget glæde af emotionsfokuseret parterapi (EFT), hvor jeg er efteruddannet ved autoriseret psykolog, EFT-supervisor og grundlægger af Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi Jette Simon. Derudover modtager jeg løbende efteruddannelse af sexologisk og parforholdsrelateret karakter.


Praktisk

Prisen for én session á halvanden time er 1.500 kr.  Afbud:  Skal sendes på mail senest kl. 12.00 dagen før den aftalte tid. Meldes afbuddet senere end kl. 12.00 dagen før betales 50 % af taksten. Ved manglende fremmøde betales 100 % af taksten. Hvor: I egen praksis modtager jeg klienter i Horsensgade 18, 2100 Østerbro. Se mere her: https://terapihuset2100.dk/